Tips: Masmi

Stadig flere er og blir allergiske mot parfymer og tilsetningsstoffer i ulike produkter og såper. Heldigvis kommer det flere og flere rene produkter som skal hindre eksem, utslett og allergier, og i dag tenkte jeg å tipse om et av de.

                                                                                                                                                // annonse

Jeg har heldigsvis aldri vært plaga med utslett av verken såper eller andre produkter, men da jeg ble kontaktet av EcoPacha med spørsmål om jeg ville teste ut økologiske hygieneprodukter, helt uten parfyme eller anre fyfy-stoffer sa jeg naturligvis JA! På Miriam Elise er vi veldig nøye på at hun bare bruker «trygge» produkter.

banner-18.04

EcoPacha Masmi driver med økologiske hygieneprodukter for kvinner, med et stort utvalg av ulike produkter. Jeg fikk tilsendt ei eske med litt av hvert, som jeg har delt litt med venner og familie for at flere skulle få prøve disse.  Under kan dere se hva EcoPacha selv skriver om produktene.

42

Når man ammer er det superviktig med gode ammeinnlegg for å unngå sårhet. Siden jeg sluttet å amme for noen måneder siden, er det noen venner som har fått teste ut disse.

43

44

Disse var helt super både til fjerning av sminke og til påføring av krem. I tillegg til overnevnte produkter, fører de også ørepinner, tamponger, fødselsbind og truseinnlegg som dere ser under.

45

Er du nysgjerrig på å teste ut produktene, finner du mer informasjon på deres hjemmesider EcoPacha eller på facebooksiden Masmi!

2 Comments:

  1. Bare hyggelig =) Jeg har testet ut flere av produktene og kan gå god for disse!

Legg inn en kommentar