Solskinnsdager

Denne uka har det vært så mange deilige, varme dager! Får jo helt sommerfølelse. Jeg og Miriam Elise har tilbragt tre dager hos mine foreldre, og vi har kosa oss så!

50

Miriam Elise kunne ikke ha fått bedre mormor og morfar enn de hun har fått, og vi prøver å tilbringe masse tid sammen med dem. Vi er stadig på miniferie hos dem noen dager, og denne gangen passet det ekstra godt. Jeg har eksamen om ikke lenge, og når Simon er på skole i Oslo noen dager, trenger jeg at noen ser etter Miriam så meg får lest litt. Trenger ikke å spørre mamma og pappa en gang, de melder seg før jeg får rukket å si noe!

51

Disse dagene har jeg tilbragt i bikini på et teppe i hagen, med solbriller på, is i hånda og biologiboka foran meg. Merker det at sommertemperaturer og saftis øker motivasjonen! Imens har snuppa sammen med sine besteforeldre leika i teltet, huska på huska, vært på leikeplassen, hos hestene på en gård rett i nærheten, spillt fotball og mata pippipene i nærheten.

52

På onsdag var det helt nydelig vær, så vi tok turen ned i gapahuken ikke så langt unna. Her har jeg vært på uteskole hele barneskolen og ungdomsskolen, men det er faktisk blitt 8 år siden sist! Vi fikk utforska littpå stedet, og hadde med oss lunsj og makroner som ble spist, og ikke minst var det spennende med traktoren på jordet rett ved!

53

Detta bildet er så herlig! Miriam Elise plukka blomst (nesten) helt selv og kom og gav den til meg. *SMELT*

Har du vært ute disse herlige, solfylte dagene?

5 Comments:

  1. Det er virkelig fantastisk vær nå. helt herlig. Og vi prøver å være endel ute. Deilig her vi bor, for vi har sola hele dagen. Så da kan vi fint avslutte dagen med litt lek på terrassen.. Deilig..

  2. Så koselig bilder!

    Det er såå fantastisk nå som det begynner å bli litt varmt i lufta 🙂

  3. Tusen takk =)
    Helt enig! Vår og sommerfølelse er det lite som slår!

  4. Så herlig da! Jo mer sol jo bedre. herlig at dere har sol hele dagen!

Legg inn en kommentar