Miriam og Tante Hege

Min lillesøster Hege studerer til vanlig i Kristiansand, så desverre ser vi henne ikke så alt for ofte. Nå har hun vært en langhelg hjemme, så da det var dårlig vær på lørdagen, ble det en tur i eventyrfarikken for Miriam, tante Hege og jeg.

66

Veit ikke hvem som kosa seg mest jeg, men Eventyrfabrikken er utrolig gøy! Sklier og ballrom, akebrettrulle og lekehus. Miriam Elise var i hundre og storkosa seg nå tante Hege småløp etter for å ta henne.

67

Trappene var kanskje det som falt best i smak i helga. Miriam Elise klarer å gå både opp og ned trappene nå, og blir så stolt når vi skryter av hvor flink hun er til det. Så det ble noen turer opp og ned!65

Har du vært i Eventyrfabrikken?

2 Comments:

  1. Så koselig 🙂 Jeg har vært i Eventyrfabrikken flere ganger med lillesøstra mi 🙂

  2. Så herlig da =) Eventyrfabrikken er supert, selv for de som er veldig små! =)

Legg inn en kommentar