Pakke i posten

I går fikk jeg en melding på telefonen at jeg måtte på posthuset å hente en pakke. Ikke kunne jeg komme på noe jeg hadde bestilt, så jeg var ganske nysgjerrig da jeg gikk inn for å hente pakka. Ut igjen derfra kom jeg med en stor, men ganske lett pakke, innpakka i gråpapir med navnet mitt utenpå.

69

For noen uker siden kåret Familieprat denne bloggen til månedens blogg. I tillegg til mange fine ord, sendte de en gave i posten, og det var den som kom i dag. Miriam Elise fikk åpne, med litt hjelp av Simon, og gjett om hun ble glad da hun så innholdet!

70

«Bebbiiiii» sa hun og prøvde å få tak i dukken. For en super gave å få! Dukka prater og synger og var midt i blinken for min lille skravlebøtte her hjemme. Nå blir det mye «bebbiiiii» og «mmmmmah» (kosing) framover!

71Tusen takk Familieprat!

 

4 Comments:

  1. Så koselig da:-) Herlig med overraskelser som det der.

  2. Så gøy! 🙂 Og så herlig liten jente du har ^^

  3. Det var veldig stas! =)

  4. Det var moro ja! Takk =)

Legg inn en kommentar