På besøk hos hesten

Som de fleste andre barn, er også Miriam Elise opptatt av dyr. Da vi var hos foreldrene mine forrige uke, var vi noen turer bort til en stor gård der det går en del hester ute.

57Miriam kan allerede ganske så mange ord, og har nå lært seg å si hest. Alle dyr er veldig interessant, og det virker som at hun forstår at alt som har øyne er levende. Vi var et par turer bort for å hilse på, og hadde med noen gulrotbiter så hestene kom helt bort. Snuppa ble litt fornærma for at bare jeg og mamma fikk mate hesten og ikke henne, men hun fikk da klappa hesten. Og etterligna hestelydene!

56

58Er barna dine glad i dyr? Har du dyr?

 

7 Comments:

 1. For ei søt lita jente du har! Klart hun vil gjøre det samme som mamma:) Dyr er en slager her også.

 2. Takk =) Miriam er mitt alt =)
  Hehe ja, skal gjøre som alle andre. Det vil jeg tro! Er dine gutter glade i å herme etter dyra også ?

 3. Begge er glad i dyr, og vi går ofte på tur for å se på sauer, hester etc. Minstemann på to lager dyrelyder, mens eldstemann har blitt litt for stor. Akkurat nå er minsten mest opptatt av å lære seg hva de forskjellige dyrene heter. Han har en kasse med ulike dyr, og går gjennom dem nesten daglig.

 4. Hei Monica!
  Så fint det er at du tar med Miriam Elise for å se og hilse på dyr, og ikke bare de små! Det er tross alt viktig å la barn blir vant til dyr som noe ekte, og ikke bare noe som finnes i eventyr, i bøker eller på tv. Jeg har riktignok ikke barn selv, men alle barna i vår familie helt ned til yngste fetter på halvannet år har hatt nærkontakt med store og små dyr, og kanskje på grunn av det er vi glad i dyr alle sammen. Det er hyggelig å lese at Miriam både forstår og er interessert i dyr, og jeg håper det er en interesse dere vil oppmuntre etterhvert som hun blir eldre!

  Mange gode hilsener fra Sigrid

 5. tinamarie.evensen

  Så nydelig jente du har 🙂
  Her har vi både hest og hund så guttene er godt vant med dyr. Da jeg var hjemme med storebror i permisjon ble han ofte med i stallen og satt på hest for første gang da han var 9 månder. Også har vi den store fordelen med at dyreparken er 5-10 min unna så mye nærknt med dyrene der også 🙂

 6. Takk for hyggelig melding =)
  Jeg er veldig enig med deg i den tankegangen der, det er stor forskjell på et ekte dyr og et tegna dyr i en animasjon/barnebok/kosedyr.
  Vi har vært i dyreparken alt og jeg tenkte å sjekke ut om noen har «åpen bondegår» i området, for jeg synes det er veldig viktig. Er selv vokst opp i en familie der vi ikke har hatt mye dyr (fugl, marsvin, kaniner bare), men alle er dyreinteresserte. Dessuten har jeg høgskoleeksamen i zoologi og er veldig interessert =)

 7. Takk =)
  Så bra! Det er kjempeviktig for barna =)
  Åh, så herlig! Vi kikka faktisk etter «hestejentene» da vi var borte hos hesten, men de var ikke ute.
  Så heldige dere er som har dyreparken så nrme. Vi var der i fjor og skal tilbake i år, helt garantert!

Legg inn en kommentar