Hva liker du best?

Jeg skreiv på facebooksiden til bloggen tidligere i dag at jeg ikke kom ed noen innlegg i dag, siden jeg sitter med eksamenslesing. Fant ut at jeg trang en pause, så da kommer det et lite innlegg likevel, og det jeg lurer på er; Hva liker du best?

rp_50-600x400.jpg

Det jeg lurer på er rett og slett hva DU liker best å lese om på bloggen? Jeg skriver jo for min egen del, fordi jeg liker å skrive og ønsker å inspirere andre med oppskrifter og DIY-prosjekter. Mai blir en hard måned med eksamener, så mye tid går til lesing og pugging. Og så skal Simon ha eksamen også, så jeg har Miriam Elise resten av tiden for at han skal få lest. Da blir naturligvis bloggen nedprioritert, men jeg har noen innlegg liggende klare.

86

Jeg tenkte nemlig på at om det er sånn at ingen egentlig liker å lese om DIY-prosjekta for eksempel, trenger jeg jo ikke å poste ett i uka av de. Ofte er det få kommentarer og tilbakemeldinger, så jeg veit ikke helt hva dere lesere liker best. Men jeg ser jo fra statistikken at det er en del innom.

87

Så – hva er det du liker best ved bloggen?

2 Comments:

  1. Veldig glad i en god blanding jeg 🙂
    Vet selv jeg er dårlig på å kommentere uansett 😉

  2. En god blanding høres bra ut =) Da fortsetter jeg sånn =)

Legg inn en kommentar