Helgekos sa du?

Den langhelga her har gått alt for fort, til tross for at hva jeg har brukt nesten all min våkne tid på ikke har vært så fantastisk spennende. Hele helga mi har nemlig gått til eksamenslesing.

IMG_3841

Simon og Miriam Elise har tilbragt noen dager hos svigers så jeg har fått lesero her. På fredag satt jeg fra 11.30-23.30 og i går satt jeg vel 8-9 timer med eksamenslesing, så nå føler jeg humanbiologien og kjemien sitter. I mårra er første eksamen, da er det nemlig klart for 3 dagers hjemmeeksamen i Pedagogikk og Elevkunnskap.

IMG_8705

Fint og ryddig, synes du ikke? Om kveldene har jeg sittet her for å lese, og da blir det bare sånn. Har ikke tall på hvor mange kopper te og hvor mange liter vann som har gått med, og om ikke jeg tar en joggetur eller ti tror jeg jeg trenger en slankekur etter eksamensperioden er over, haha, sitter jo stille inne i ukesvis. Men nå er jeg i hvertfall klar for morgendagen og eksamen om starter. Ønsk meg lykke til – og gi gjerne tilbakemeldinger på forrige innlegg!

6 Comments:

 1. Så flink du er!! 🙂 Kjenner igjen det «kaos» av bøker og pensum ja..:P
  Lykke til

 2. Jeg har eksamenstiden vagt i minne. Permer, notater og bøker om en annen. Lykke til i dag:)

 3. Masse lykke til, snupp. Dette klarer du med glans 🙂

 4. Takk =)
  Hehe, godt det ikke bare er meg 😛

 5. Ja en blir nesten litt galt av alt når det står på :p hehe
  Takk! =)

 6. Takk! =)
  Dette SKAL jeg klare =)

Legg inn en kommentar