Konfirmasjon #1

Og der var vi trygt hjeme igjen! I dag har vi nemlig vært i konfirmasjon til mitt eldste søskenbarn, og det har vært en toppers dag! Dessverre er det sjeldent hele familien er samla, så på fester som konfirmasjoner og sånt er det stas å være alle sammen.

105

Vi er ikke mange søskenbarn i familien, og jeg var faktisk hele 8 år da jeg fikk første søskenbarn. I dag var det altså skjønne Madelens tur til å står til konfirmasjon.

107

Se så flott ho er! Vi hadde det så bra resten av dagen at jeg glemte jo helt å ta et bilde av oss sammen, og av Madelen i den flotte bunaden. Men det får være. Tante Janika hadde lagra de tøffe bordkorta du ser over.

108

109

Miriam kosa seg stort med jordbær til dessert, og synes det var moro å mate hunden til farmor med hundematen. «åff, åff» sa ho, og sprang rundt. Bella hadde fått på seg ballkjole for anledningen …

106101

Laga allergisjokoladekake for anledningen. Juksekake fra Toro, med hjemmelaga smørkrem.

102Superkoselig med sånne feiringer, og allerede i mårra er det klart for neste konfirmasjon! Da er det bare å klargjøre konfirmasjonskaka og få seg litt søvn, så er det mer fest!

 

Legg inn en kommentar