Dåpskake

I helga var jeg så heldig å få lage dåpskake til ei lita jente som skulle døpes. Jeg kjenner ikke familien, men tilbudte meg å stille opp, da mange kakebakere er opptatt i mai. jeg sa riktignok ifra at jeg ikke har mye erfaring, men da jeg sendte med noen bilder av tidligere kreasjoner, fant kunden ei kake hun likte, og jeg fikk oppdraget.

110

Kaka er sjokoladekake med bringebørkrem og friske bringebær, smurt opp med sjokoladekrem og trukket med marsipan. Pynten er i MMF. Både kunden og jeg er fornøyde med resultatet, og derfor deler jeg noen bilder med dere i dag.

111

112

113

4 Comments:

  1. For en flott kake. Du er jo reneste konditoren!

  2. Wow, for en flott kake! ?
    Mottageren måtte jo bli veldig glad for en så fin kake 🙂
    Ønsker deg en flott dag :*

  3. Åh, tusen takk, så hyggelig =) Nå ble jeg glad =)

  4. Tusen, tuden takk =) Fikk en veldig hyggelig tilbakemelding fra kunden =)
    I like måde! =)

Legg inn en kommentar