Oppskrift: Popcornbarer

I dag tenkte jeg å dele en oppskrift på noe superdeilig snacks med dere:
POPCORNBARER

53Jeg har ei i klassa mi som alltid har med seg noe spennende som niste, og en dag kom hun med disse til skolen. Jeg ble nysgjerrig og spurte om oppskrifta, og nå har jeg altså fått testet dem ut. Selv synes jeg ikke de fungerer som niste, men mer som snacks eller lørdagsgodt, men gode –  dèt er de!

49

 – en pk popcorn (jeg brukte micropop) – 150g smør – 1dl brunt sukker – 1-1,5 dl sirup – 1 dl kokosmasse – 1,5 dl havregryn – evt kokesjokolade –

50

 Smelt sammen smør, sirup og brunt sukker i en kjele. Pop popcornet. Jeg brukte ca 2/3 av posen med popcorn, men kunne nok fint ha brukt hele posen. Bland inn havregryna og kokosmassen med popcornet.

51

 Bland alle ingrediensene sammen i bollen. Massen blir ganske seig, så rør godt om og sørg for at alt blir dekket av sukkermassen. Trykk blandingen utover i en bakepapirkledt form. Jeg brukte en browniesform, men fylte ikke hele forma. Sett kaldt.

52

Når blandingen har blitt kald og kan du smøre på smeltet sjokolade. Jeg smeltet kokesjokolade i vannbad og smute dette utover med en skje. Sett deretter blandingen kaldt igjen til sjokoladen har stivnet. Del den opp i passene biter, og oppbevar i kjøleskap i en tett boks.

118

4 Comments:

  1. O herre.. DETTE skal absolutt lages. Supert i bursdagen vi skal ha om 14 dager også.. Herlig.. Tusen takk for oppskrift..

  2. Det så utrolig godt ut. Må testes 😀

  3. Disse er så gode at du vil ikke tro det! Anbefaler å bruke salta popcorn, det er superdeilig mot den søte karamellen =) Perfekt til barnebursdag =) Gled deg, og nyt!

  4. Det synes jeg du skal, Trine Lise =) De er utrolig gode! =)

Legg inn en kommentar