En liten miniferie…

… er helt fantastisk! Mai er en hektisk måned, og med en miniferie hos mine foreldre, blir det rom for å slappe av og faktisk føle at man rekker alt som burde vært gjort.

121

Simon jobber og studerer, jeg studerer og i mai er det en hel haug med eksamener for oss begge. Miriam Elise går ikke i barnehage, så for å få timeplanen til å gå opp, har vi vært nødt til å få litt hjelp til barnepass. Og makan til hjelp som vi har fått fra Miriams besteforeldre skal du leite lenge etter! Både mine foreldre og Simons foreldre har sett etter Miriam Elise på dagtid så vi har fått studert, flere dager både i april og mai.

122Denne langhelga har jeg og Miriam tatt turen til foreldrene mine for at Simon skal få lesero i Kragerø, mens vi er her. Det er helt utrolig hvor mye det hjelper for oss! Mamma og pappa koser seg vel så mye som snuppa ser det ut til, og som dere ser på det øverste bildet har de kjøpt inn ei sandkasse til henne, så der tilbringes en del av dagen. Snille mamma står opp med vesle morgenfuglen, så jeg får sove til jeg våkner av meg selv! Dèt er luksus! Vi har bestemt oss for å bli her til 17. mai, og det skal bli såååå koselig å feire her jeg er vant med å feire 17. mai fra jeg var lita.

123Snuppa er ute og kjører «broombroom», men dukkevogna jeg hadde da jeg var lita.

Flere som er supertakknemmelige for snille besteforeldre?

 

2 Comments:

  1. Så deilig med hjelp. Vi fikk også mye hjelp da jeg studerte, og det er gull verdt. Uten den hjelpen, så hade jeg nok ikke klart hverken hjemmeeksamen eller studiene generelt. Så det betyr masse. Da hadde vi jo bare ett barn da, mot dagens tre, så det er litt verre å fikse barnevakt nå.. hehe..

  2. Vi har foreløpig ett barn, og alle hennes besteforeldre elsker henne så høyt og tilbyr seg ofte å ha henne! Og som du sier, nå i studietiden er snille besteforeldre gull verdt! Uten dem veit jeg ikke hvordan vi skulle kommet oss gjennom måneden.

Legg inn en kommentar