Hipp hipp HURRA!!!

Gratulerer med dagen!

Håper alle dere har hatt en like fin 17. mai feiring som det vi har hatt.

127

Jeg og Miriam har feira dagen hos mine foreldre, og vi har storkosa oss. Vi har sett på barnetoget og korpset, og  spist pølser, is og kake. Akkurat sånn det skal være på 17.mai. For min del var det rart å stå på sidelinjen, jeg har spilt med korpset siden jeg var 9 år gammel! Etter toget var det pølse i brød som stod på menyen, før snuppa tok seg en lur. 128

Fantorangen er aldri langt unna Miriam, og såklart måtte han også få 17.mai-sløyfe. Miriam Elise har en nyyyyydelig festdrakt som mamma har laga til ho, og jeg hadde på meg Norges fineste bunad, nemlig østTelemark-bunaden. Bunadsjakka har jeg lånt av mamma.

129

Med lapskaus til middag og «verdens beste»-kake til dessert ble vi ganske så mette. Hele dagen har vært tilbragt ute, tross litt sur vind. Sandkasse, såpebobler og ball har vært det store, for ikke å glemme «morfars rosintre».

125Snakk om ekte glede! Miriam Elise mamma og kommer med tidenes glis.

126

Hvordan har din feiring vært?

2 Comments:

  1. så fine da 😀

  2. Takk =)

Legg inn en kommentar