Blomsterpiken

Ingenting er som å få løvetann, plukket av små barnehender!

137

I dag har jeg og Miriam Elise tilbragt nesten hele dagen ute og det har være sååå deilig i det fine været. Vi brukte 30 minutter på å gå ned til søppelstativet og opp igjen, og det er ikke rart med en liten Espen Askeladd som «jeg fant! jeg fant!» hele veien. Vi har kosa oss i timesvis og plukka masse blomster ute. Jeg har til og med ligget i bikini og sloa meg mens Miriam sov dagluren sin!

135

138

136

Har du vært ute i finværet i dag?

5 Comments:

  1. Du har tatt på bikinien – og jeg tok av ullsokkene i dag på jobb (men de er på igjen nå). God pinsehelg!

  2. Huff, sole seg i bikini ja! Her var det sur vind og regn i dag, så jeg tok faktisk på meg strømpis i dag, under mammabuksen, fordi jeg har en tendens til å fryse når jeg er gravid. Men, nå frøs jeg ikke, ei heller var jeg varm – så det var egentlig perfekt.
    Det er så koselig med blomsterplukking om våren! Savner den tiden når gutta mine gjorde det frivillig. Nå må jeg nærmest tvinge dem og får bare himling med øynene tilbake 🙂

  3. I dag har vi hatt dårlig vær vi og… Men men, er ikke lenge til sommer nå! =)
    Hehe, ser den, den tid kommer vel også 😛 Det er Miriams første vår på beina, så alt skal pelles på og utforskes =)

  4. Awww, så vakker lille Miriam Elise er <3 Ser ut som en kjempe koselig dag 🙂

  5. Takk! Ho er verdens vakreste =) Det var en fantastisk dag – ingenting er som lille Mirremor som kommer med 4-5 løvetannhoder og sier «takk takk» og legger dem i hånda mi! =)

Legg inn en kommentar