Miriams 17. mai antrekk

Det er ingen plagg som er så flotte som bunader! Jeg elsker å gå min fantastisk flotte øst-Telemarksbunad hver gang jeg har mulighet, og er kjempeglad for å få den i konfirmasjonsgave av mine foreldre. Miriam Elise har ikke ekte bunad ennå, men har tidligere hatt festdrakt fra NameIt. I år derimot, hadde hun bunad/festdrakt-lignende kjole som mamma har strikket til henne!

126

Jeg er så glad og takknemlig for at mamma strikker og alger plagg til Miriam. jeg har tidligere vist fram noen plagg her på bloggen som mamma har laga, og nå er det altså bunad hun har fått. Må bare vise fram noen bilder av verdens vakreste jente, i sitt flotte 17. mai-antrekk. Jeg har funnet flere fine antrekk «jeg ønsker Miriam», og mamma er allerede i gang med flere prosjekter.

130

131Strikker du, eller strikker noen plagg til dine barn? Har du bunad?

 

5 Comments:

  1. Nydelig. Mamma strikka bunad til størstesnupp for noen år siden også, den har nå gått i arv til min kusines datter, så den lever fremdeles.

  2. Så fin da! Mie hadde også en strikka drakt da hun var 1 år! 🙂 Ellers har jeg bunad selv, jeg strikker og strikker plagg til barnet mitt 🙂

  3. Så herlig =) Jeg elsker når Mirim får arve klær, så mye flott som familie har brukt før =)

  4. Takk =)
    Du er så flink med strikkepinner! Mie har jo sååå mye fint =) Skulle gjerne vært så dyktig som deg, da hadde Miriam hatt mye fint =)

  5. Hei, nydelig bunad (og jente) hvor kan jeg finne oppskrift?

Legg inn en kommentar