Frisøreksamen

Da jeg hadde frisøreksamen, var det tre ulike ting jeg skulle testes i. Valgfri klipp + frisyreforming, farge (+ frisyreforming) og håroppsetting. Siden jeg var med i skoleNM i håroppsetting, var den delen jeg gledet meg mest til.

Jeg gikk frisørlinja før jeg tok påbygging og begynte på lærerhøgskolen, så det er tre år siden jeg hadde denne eksamenen.

149

Jeg fikk søstra til ei venninne til å være klippemodell, tante satt fargemodell og ei venninne av søstra mi var oppsettingsmodell. Stine har lang lyst hår som det var kjempegøy å jobbe med! Jeg rulla opp hele håret, og lot det virke mens de andre modellene ble fikset opp. Så var det å rulle ut, børste til, stramme opp og ordne.

150

Klassens beste karakter var 5, og siden jeg var en av de to som oppnådde 5, er jeg jo stolt over resultatet!

151Er du glad i å sette opp håret?

 

6 Comments:

 1. Oj, jeg visste ikke at du var frisør også 🙂 Nydelig oppsett altså. Ikke bare kan du bake, men du kan klippe au.

 2. Visste ikke at du var frisør 😉 Da må du gjerne ta turen til holmestrand med Miriam, og sakser så har du fri tilgang til mitt og 4 åringens hår 😉 Hehe 🙂

  Utrolig flink du er 🙂

 3. Så flott det ble! Gratulerer med den beste karakteren i klassen. Du er veldig flink 🙂

 4. hehe, jeg har skoleeksamen, men ikke fagbrev. Klipper stort sett Simon og pappa nå =)
  takk =)

 5. Har skoleeksamen men ikke fagbrev. Hehe, ja kanskje det 😛
  Tusen takk =)

 6. Takk =)

Legg inn en kommentar