Mai i bilder: Instagram

Nok en måned er forbi, og denne har vært den mest hektiske i mitt liv tror jeg! Til tross for det har jeg hatt en flott måned, med mye tid med familien. Jeg har hatt eksamen i 7 emner, og nå er det bare en muntlig eksamen igjen. Mye lesing, men også mye moro med konfirmasjoner, 17.mai og andre festligheter.

Følg meg gjerne på Instagram: @monicabj92

1641. Kjører «brooombroooom»-trillebår i trillebårbyen Ulefoss. 2. Ei snuppe som ble veeeeldig glad for å få egen sandkasse. 3. Mormor og morfar har også kjøpt sandkasse til henne. 4. Miniferie hos mormor og morfar

Mamma og pappa har vært snille og passa på Miriam mye denne måneden, så jeg har fått lest. Så har jeg heller hatt «leikepauser» innimellom. Blant annet har Miriam fått eget rosintre!

1651. Eksamenslesing… 2. 17.mai-feiring hos mine foreldre. 3. «maamaa, bånst, takktakk», Miriam plukket sine første blomster til meg. 4. Miriam Elises vakre bunad som mamma strikka.

1671. Etter flere års prøving, vil plutselig gjærdeigen min heve likevel! (Noen om vil ha oppskrift?)  2. Sjokoladekake til konfirmasjon. 3. Bestillingskake til dåp. 4. Tidlig krøkes, Miriam skal «sese» alle bøker også rettskrivingsordbøker…

Denne måneden har jeg fått baka til to konfirmasjoner og to kaker til en dåp. Flere bilder kan du se HER.

1661. Utdritningslag for Johanne, svigerinna mi. 2. Fra blogginnlegget om frisøreksamen. 3. Klar for grillfest med klassa i regnvær. 4. Gelèrull med marshmallows.

Hvordan har din mai vært?

 

 

 

 

2 Comments:

  1. Ser ut som om dere har fått opplevd mye koselig i mai! Ønsker deg lykke til på den siste eksamen.

  2. Det har vi rukket, tross eksamenslesing og det som hører med =)
    Tusen takk 🙂

Legg inn en kommentar