Vinnerlykke!

Jeg vinner aldri noen ting. ALDRI! Jeg har aldri vunnet på noe lodd, jeg vinner aldri i konkurranser og ikke engang i yatzy klarer jeg å vinne. Men nå tror jeg jammen vinnerlykka har snudd!

I desember deltok jeg i diverse julekalendere på nett, og tro det eller ei, men jeg vant 9 premier på 24 dager. NI! I vår har jeg deltatt på ulike «giveawayer» som det kalles, og jeg har utrolig nok vunnet fire ganger til.

151Jeg har vunnet personlig almanakk, smykke, spisebrett til TrippTrappstol, to kjølebager med barnesmoothier, nyfødtsett klær, treningsbelte, bakeutstyr, diverse kremer, en nyydelig ullkjole fra Vivtra (eget innlegg kommer), redningsvest til barn og barnevader! FLAKS!

Barnevaderen og redningsvesten vant jeg hos FruJacobsen, som stadig har konkurranser og flotte premier. Jeg fikk selv velge farge og størrelser, og siden Miriam Elise allerede har redningsvest som passer, fikk hun en som passer «om noen kilo». Premien er gitt av Barnevaderen. Elsker vadebuksa Miriam fikk, og det gjør hun selv også.
152Det er så kjekt at buksa sitter fast i støvlene, så er man sikker på at barnet ikke blir våt på beina. Jeg har bestilt i en størrelse som passer nå hun begynner i barnehage til høsten, men vi måtte ut og smugteste den i sandkassa en dag det regna litt. Hest er superstas om dagen, så da måtte det jo bli vadebukse med zebra. Er den ikke skjønn?

158

Det er noe som heter at » hell i spill, uhell i kjærlighet», men nå har jeg jammen både flaks i konkurranser og i hvertfall i kjærligheten! Moro er det 🙂

Har du vinnerlykke?

 

6 Comments:

  1. Å så gøy ! 😀 nydelig liten prinsesse med kul regnbukse og søte støvler 🙂

  2. Digger barnevaderen jeg også. Endelig tørre barn!

  3. Den er super! Tviler på vi velger noe annet igjen!

  4. Det er det! =)
    Takk, ho ble så skjønn atte =)

  5. Så utrolig heldig du har vært! Jeg har rimelig lite vinnerlykke selv, så jeg blir litt misunnelig.
    Tøff zebravader altså!

  6. Så gøy å vinne da! Gratulerer!

Legg inn en kommentar