Blomster

Det er så deilig at det nærmer seg sommer! Vi har planta og ordna ute, Simon har ordna til bringebærhekkene våre og jeg og Miriam Elise har planta litt blomster. Fargerike blomster gleder, og i tillegg til de vi planter, har vi mye fint rett i nærheten – vi er jo så heldige å bo «uti bushen».

159Å gå rundt i hagen og se på blomstene er faktisk eksamensforberedelser for meg! Jeg skal snart ha muntlig eksamen i botanikk, der fokuset ligger på blomster, og blomstens oppbygging og familie. Så med floraen i den ene hånda og lupa i den andre, får jeg virkelig utnytta sola og utetiden.

162

160161

Er du glad i blomster?

 

One Comment:

  1. JA!!!!!!!! Blomster må man ha. Både ute og inne!
    Ute syns jeg stauder er best. De kommer år etter år, krever som regel lite stell og har ikke så lett for å dø pga. mangel på vanning. Etter et år eller to kan mange av deles til nye planter – og man kan utvide hagen. Eller dele ut til venner.
    Når det gjelder inneblomster, er det jo så mye fint. Akkurat nå har jeg fortsatt roser som ble kjøpt til menighetsweekend i pinsen, så de har gledet oss lenge 🙂

Legg inn en kommentar