Ebay-Tips #3

Dagene flyr av gårde! Det nærmer seg semesterets siste eksamen, så all tid går med til pugging. Tre dager igjen, så er det sommerferie!

Tenkte å komme med et ebaytips til dere som har små jenter, eller som er glad å hårpynt selv. På ebay har de jo alt, og blant annet har jeg funnet spenner og hårbånd i alle mulige farger som man ikke finner i Norge. Planen er å lage hårpynt-julekalender til Miriam Elise i desember, og jeg veit hvor jeg skal leite!

181På disse har jeg festet spenner i samme farge på. Alle hårbånda var i samme pakke, og du finner dem HER. De er tøyelige i strikken, jeg fikk de på mitt hode, men de er passe til Miriam også. Foreløpig er hun ikke så interessert i å ha verken strikk eller hårbånd på hodet, men det kommer vel.

Husker dere hårbånda på bildet under? Jeg hadde slike i alle mulige farger da jeg gikk på barneskolen, og jammen fant jeg en pakke med 12 ulike fager som Miriam nå skal få. Også disse fikk jeg på hodet, så det er bra strikk i dem. Du finner dem HER.
182

Har du bestilt noe fra eBay?

 

Legg inn en kommentar