Siste forberedelser!

NÅ er det ikke lenge igjen! De siste forberedelsene pugges og terpes, og i mårra er dagen.

183Etter maaaaaaange times pugging og lesing, selvstudie, kollokviegruppe og ut og samle blomster er det klart for botanikkeksamen. Når bare denne eksamen er gjennomført, er det sommerferie! Åh, som jeg gleder meg til det!

Vesle Miriam Elise har vært med meg når jeg har slått opp plante etter plante i floraen. Hun har lært seg å si noe som ligner ordet «blomst», lært seg å blåse på løvetann (uten å få de i munnen!) og plukke blomstene selv. Så vi har nok begge lært litt av blomsterturene våre.

162Når eksamen er over i mårra LOVER jeg at det ikke kommer flere blomsterinnlegg på bloggen. Ikke på en stund i hvertfall 😛

 

 

2 Comments:

  1. lykke til! Hvis det er samme læreren som jeg hadde vet jeg at du ikke har noe å være redd for 😉

  2. Det tror jeg jeg hadde 😛 Det gikk mye bedre enn forventa – jeg er veldig fornøyd =)

Legg inn en kommentar