Late dager

Åh, det er så deilig med sommerferie! De siste dagene har jeg og Miriam Elise tilbrakt på Ulefoss, siden Simon skulle jobbe en del, og det har vært helt toppers! Søstra mi er også hjemme igjen for sommerferien, så vi har bare ligget ute i bikini og sola oss og tatt livet med ro.

1Nå er det virkelig ferie! Supervarmt vær, solskinn, is, vannmelon og bikini. DA er det ferie for meg. Miriam Elise var veldig fornøyd med varme selv, for nå er det kun sommerkjole som gjelder. Hun prøvde å gå litt barbeint i grasset, og det kila litt i begynnelsen. Første gang hun har fått prøve å gå barbeint ute.

2Mmmm, frukt. Matlysta forsvinner litt i varmen for store og små, men vannmelon og druer gjør susen. Også is. Aller helst en kroneis på deling med morfar. Det er deilig med sommer!

3Har du sommerferie?

 

 

 

3 Comments:

  1. Her begynner ferien neste tirsdag da skolen til barna varer helt til da. Jeg er jo i permisjon, men sommerværet her på vestlandet er ikke til å skryte av enn så lenge heller.

  2. Blir godt med ferie tenker jeg! Og nå er det jo like før det skjer noe også! Du er på overtid så vidt jeg har skjønt? =) Lykke til =)

  3. Det blir veldig godt med ferie nå snart ja 🙂 Hadde termin 16. så nå må han gjerne komme når han vil – jeg er ihvertfall litt lei. Men det er vel sånn det er på slutten for alle.

Legg inn en kommentar