Ukens smoothie #1 : Kiwi og banan

Er det ikke deilig med sommer og sol dere? Jeg er virkelig i feriemodus for tiden, og med dèt fine været og bikinitemperaturer går humøret opp!

Både jeg og Miriam Elise er glad i smoothie, så jeg tenkte å dele en oppskrift i uka gjennom sommeren på smoothie. Høres det godt ut?

3Først ut er en supergod kiwi- og banansmoothie som gikk ned på høykant både hos liten og stor her i heimen. Fersk frukt, få ingredienser og knute isbiter gjør susen på varme dager!

1Til 2-3 porsjoner trenger du:

– 1 banan – 3-4 kiwier – 1,5dl appelsinjuice – 6 isbiter –

2Skrell og kutt opp bananen og kiwiene og ha det i en blander sammen med appelsinjuice og isbiter. Kjør til det blir en jevn, tjukk masse. Hell over på glass og servèr.

Bildene av den ferdige smoothien viser bare ett glass, for jeg hadde ei utålmodig lita snuppe som venta spent på smoothien. Derfor er bare ett glass med på bildet, det andre glasset drakk hun opp helt selv!

3Er du glad i smoothie?

6 Comments:

 1. Takk for oppskrift, skal prøve den 🙂 Smoothien så god ut!
  Her minner det mer om høst enn sommer, har ikke hatt de høye temperaturene enda, men satser på sommer når vi tar ferie om noen uker.

  Ha en fin dag videre.

 2. Jeg har frosne bananbiter liggende i fryseren: klare til bruk for is og smoothie. Kanskje det blir det til helga når dere kommer 🙂

 3. Den ble veldig god =) Falt i smak både hos liten og stor =)
  Håper at sol og sommer kommer til deg snart!
  Ha en fin dag =)

 4. Banansmoothie til helga høres bra ut =)

 5. Seksåringen min elsker kiwi så denne må jeg lage 😀
  Her har vi hatt 1,5 dag med sol i år. Resten regn og guff.

 6. Det bør du da! Kiwi er min favorittfrukt også, så denne smoothien er fantastisk!
  Bah, så kjedelig! Håpe på masse fint vær i sommer! =)

Legg inn en kommentar