Et annerledes bryllup

Sommeren er høytid for bryllup, og i løpet av de neste to ukene skal jeg og Simon i to bryllup. Simons bror gifter seg om 10 dager, men før det skal vi i et bryllup som skiller seg ut fra alle andre bryllup jeg har vært i.

_MG_3853

Bilde fra da jeg gifta meg for snart 3 år siden!

Jeg er så heldig å ha en «reservebestefar». Han er en god venn av familien, men er ikke gift og har ikke barn. Jeg har hatt like mye kontakt med han som mine biologiske besteforeldre, og regner han som bestefar. Han traff drømmedama da han var 75 år, og nå, i en alder av 80 år skal de to gifte seg!

Jeg gleder meg stort og det kommer til å bli et fantastisk bryllup! De er verdens søteste sammen, nyforelska og hånd i hånd, skjønne som bare det. Sånn håper jeg at Simon og jeg blir når vi blir gamle!

purple+wedding+cake1

Bilde fra google, samme tema som kaken jeg skal lage

I tillegg til at jeg lager en allergivennlig «miniversjon» av bryllupskaka, har jeg og Simon blitt spurt om å være toastmastere! Flertallet av de 90 gjestene er godt opp i åra, så det blir spennende å se hvordan vi skal sy det sammen med morsomheter og historier. De som kjenner meg veit jo at å fortelle morsomheter kanskje er min aller dårligste side…

Så, har du noen tips når det gjelder å være toastmaster?

 

3 Comments:

 1. Neimen, guri så herlig a gett! Kjærligheten kan oppstå når som helst i livet, vet du 🙂 Kaka di er forresten en veldig fin bryllupsgave å gi. Husker du etterlyste litt tips. Kanskje de kan spare litt av pynten som et minne til ettertid også?
  Toastmasteroppgaven er heftig, ja. Men man trenger ikke være morsom hver gang. Det er hyggelig å finne en liten koselig historie om personen som skal tale når de skal introduseres i hvert fall. Dette kommer til å gå fint!

 2. Ja, det er sant! De er verden skjønneste sammen <3
  Kaka er en del av gava, har funnet en annen lur idè også, den kommer på bloggen etterhvert =)
  Simon står for det morsomme, jeg det praktiske 😛
  Takk takk =)

 3. Da er jo oppgavene likt og godt fordelt! Gleder meg til å se både kaken og ideen altså.
  Allerede en sneakpeak ute, ser jeg

Legg inn en kommentar