Aldri for gammel for tegnefilm…

… det blir i hvertfall ikke jeg! Jeg blir aldri lei av » de gamle gode» disneyfilmene, og stadig dukker det jo opp nye som er morsomme, selv for oss voksne. Selv om Miriam Elise verken er særlig interessert i å se barne-tv/film eller får lov til å gjøre det mye, hender det at vi setter oss ned og koser oss med en film og noe godt. Og det har vi gjort nå!

IMG_9093-side                                                                                                                                        // Samarbeid
Her om dagen var det bare jeg og Miriam Elise som var stått opp på morgenen, så etter frokost satte vi oss ned med smoothie og kjeks på et pledd for å kose oss med tegnefilm fra Netflix. Siden snuppa elsker dyr, falt valget på «Madagaskar». Har du sett den? Den er noen år gammel, og jeg har sett alle tre filmene tidligere.

Miriam var helt i hundre over «hess» (hest, som egentlig er en zebra) og løven på skjermen, og satt faktisk rolig under store deler av filmen og kosa seg. Slike jente-kose-stunder er helt fantastisk!

978xEr du glad i tegnefilmer?

 

 

3 Comments:

  1. Hei hei Monica. Ville bare legge igjen en kommentar til deg her å takke for en fin blogg. Jeg er selv en mamma som blogger. Jeg blogger om alt som skjer rundt oss her i familien vår. Ta gjerne en tur innom bloggen min/vår en gang og føl deg fri til å skrive en hilsen 🙂
    http://dysleksiden.no/2015/06/11/kjerringa-mot-strommen/

  2. Ja ser statt og stadig på tegnefilm

  3. Hehe, herlig å høre at det er flere enn meg som ikke har vokst i fra det =)

Legg inn en kommentar