Bryllupsfest

Det er mye mye bryllupssnakk på bloggen for tiden, men med et fantastisk bryllup i helgen som var, og et like fint et i vente blir det bare sånn. Jeg tok rundt 250 bilder på lørdag, og nå har jeg gått igjennom alle og funnet fram noen av de fineste. Her kommer et bilderas.

46

37Er ikke disse skjønne? Verdens herligste mennesker, alltid hånd i hånd og ser (og er!) nyforelska ut! De ønska å ha Miriam Elise som brudepike, men hun var litt for lita til å klare å gå opp kirkegulvet aleine og slikt, men fikk på seg fin, hvit kjole.

39

42

Jg og Simon hadde toastmasterjobben, og selv om jeg smågrua meg til å skulle snakke foran så mange og ikke minst være morsom, gikk det veldig bra. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger i ettertid, og det er hyggelig! Simons evne til å fortelle ting utrolig bra kom godt med her – han kunne glidd inn i et hvilket som helst standupshow spør du meg!

34

Jeg og søstra mi Hege dukka opp i nesten like kjoler og fikk for en gangs skyld samla oss for å ta bilde sammen. I midten står verdens beste pappa <3  Kjolen jeg har på meg kjøpte jeg på Mallorca i fjor.

41

Da jeg var lita, var jeg bestemt på at når jeg ble stor, da skulle jeg gifte meg med Magnar. Da jeg ble litt større skjønte jeg at 60 år kanskje er litt vel stort mellomrom mellom oss. Magnar har alltid vært som en bestefar for meg, og jeg er så glad for at han fant drømmedama og gifta seg, selv om han har passert 80 år!

35

Hege sang «den finast eg veit « i kirka, og spilte også tre sanger som underholdning på festen. Det er ikke uten grunn at hun blir spurt – hun sang også da jeg og Simon gifta oss, og har sunget i flere bryllup og lignende arrangementer. Kjempeflink! En i familien deres hadde laget den flotte 4-etasjers bryllupskaka, og den hvite og lilla kaka til høyre, er min allergivariant av bryllupskaka.

43

For et bryllup! Vi kosa oss til klokka var over 01.00 om natta. Selv om brudeparet gjetta at gjennomsnittsalderen på gjestene var over 65år, var det nesten ikke som gikk før festen var ferdig. Vi hadde en fantastisk dag!40

Har du vært i bryllup til eldre mennesker?

 

 

2 Comments:

  1. Å så koselig 😀 fin kjole og utrolig fin kake 🙂

  2. Det var det =)
    Tusen takk Bettina =)

Legg inn en kommentar