Ukens smoothie #2: Vannmelon og jordbær

10Denne smoothien laget jeg da nabofamilien var på grilling i forrige uke, og det ble suksess. Alle ungene slurpa i seg og var så fornøyde der de sprang rundt i badetøy med hver sin smoothie. Det ble et glass på meg også, og den var veldig frisk og sommerlig. Denne skal det lages mer av!

8Det blir ca 2-3 porsjoner av denne oppskriften:

– ca 300g vannmelon – 100g jodbær – 1/3 agurk – 6 isbiter – ca 1dl appelsinjuice –

Jeg fant ut underveis at jeg måtte ha i appelsinjuice for at den ikke skulle bli for tjukk, men jeg kunne godt hatt nesten 1dl til oppi tror jeg. Jeg hadde bare 100g jordbær igjen, men du kan godt ha i mer.

9Skrell agurken, del i terninger og legg i fryseren. Rens og del opp jordbær og vannmelon i biter. Når agurken er fryst, blandes alle ingrediensene i en blender og moses til det blir en jevn masse. Pass på at alle isbitene blir knust. Hell over i serveringsglass.

Her ble det servert i plastglass med rosa og grønne sugerør – populært for små sjarmører.

10Hva er din favorittsmoothie?

 

 

 

 

Legg inn en kommentar