Sankthansfeiring

Åh, for en deilig kveld det var i går! Sankthansaften ble feiret med fine folk på ei øy i Kragerø-skjærgården, med grillmat og gode kaker.

5213 stykker var samla på hytta til et par fra menigheten, ei skikkelig perle i skjærgården! Idyllisk sted med fantastisk utsikt, masse sol og eget badested. Her har vi kosa oss! Det er så fint med å være i en menighet, man har så mange fine folk rundt seg og blir stadig invitert med på noe hyggelig som dette!

47Mannfolka grilla, ungdommene bada og damene dekka på. Vesle Miriam Elise sprang rundt og sjarmerte, men holdt seg heldigvis på terassen. Det var veldig stas å bli holdt opp mot rekkverket for å se på de som bada!

51

Miriam fik «øsse» (pølse) med «sessu» (ketsjup) og var veldig fornøyd med det. Jeg baka rullekake og kjeksa som noen peker på på bildet under skal jeg få lånt oppskrifta på og dele med dere, de var skikkelig gode!

54

Jeg er ikke vant med å feire sankthansaften, men hadde det kjempekoselig. Noen av dere så kanskje det flotte solnedgangen fra båten som jeg la ut på Instagram (monicabj92) i går? Selv om redningsvesten kanskje ikke er Miriams nye favorittplagg, var det en fin båttur over i solnedgangen. Sjølukt og bølgeskvulp, det er sommer det!

48

Feira du sanktshans i går?

Legg inn en kommentar