Helgens bryllup!

Å, for et herlig bryllup! I går giftet Simons bror seg, og hadde en fantastiske vielse og feiring med familie og venner. Jeg har masse flotte bilder fra dagen, og har fått lov til å dele noen av høydepunktene med dere. De var så flotte!

94Har dere sett noe så vakkert? Fineste Miriam Elise fikk være en av brudepikene til tante Johanne og onkel Kristoffer, og var bare helskjønn der ho tusla rundt i finkjolen, med musefletter og blomsterkrans på hodet. Jeg har mange, mange brudepikebilder av Miriam, men de viser jeg i et eget innlegg.

88
90

Som da jeg og Simon gifta oss, var det svigerfar som via dem også. Med fullt band og finkledte familie og venner ble det en utrolig flott vielse i solskinnet nede ved vannet på hotellet. Sjekk ut brudebilen!

89Miriam Elise var sammen med sine søskenbarn Thea Emilie(6) og Tobias(2,5) brudebarn. Snakk om nydelig trekløver! Men å få alle tre til å se samme vei samtidig var ikke lett. Jeg og Rebekka stod bak fotografen og hoppa og dansa for å få dem til å se rett veg – noe som resulterte i at alle ungene begynte å hoppe og danse de med. Verdens vakreste barn, det er i hvertfall sikkert!

92

91Maten vi fikk smakte akkurat like godt som der ser ut til på bildet! Brudgommen holdt en flott tale til sin ferske kone, og bruden sang (hun er en dyktig sanger!) til Kristoffer. Det var flere enn brudgommen som satt med tårer i øynene da ja! Bryllupskaken er det Johannes stemor som har laga, er den ikke flott?

93I familien er det tradisjon å avslutte kvelden med å tenne lys i et hjerte for brudeparet mens noen (i dette tilfellet mødrene) synger velsignelsen. Se så fine de er! Gratulerer kjære Johanne og Kristoffer!

95

Det kommer noen flere bilder seinere, jeg har ikke alle bilder på kameraet mitt nå!

Har du vært i bryllup i år?

 

Legg inn en kommentar