Juni i bilder: Instagram

Sommerferien er i gang, og jeg nyter hver dag. Det er deilig å ikke skulle jobbe i sommer, men bare kose meg med Miriam Elise og Simon de ukene han har ferie. De av dere som følger meg på Instagram har nok sett disse bildene før, men for dere andre så er dette noen tilbakeblikk på måneden som har gått.

Om du vil følge meg på Instagram, heter jeg @monicabj92 der.

821. Eksamensforberedelser i sola. 2. Blomsterpiken min. 3. Årets grillsesong i gang – ei som var fornøyd med maiskolber! 4. Mammakos.

831. Makroner med skogsbærcurd. 2. Tidlig krøkes – Miriam Elise har fått eget bakesett. 3. Cupcakes til studiegruppa. 4. Topptur til Nunsås med mamma og lillesøster Hege.

841. harrytur til Sverige. 2. Prøvebaking av bryllupsmuffins. 3. Firhendig piano med Simon. 4. Hjemmelaga smoothie med kiwi.

851. Allergi-bryllupskake. 2. Meg og brudgommen på bryllupsfesten! Verdens beste «ekstrabestefar» (venn av familien, som en bestefar for meg). 3. Lillesøster Hege og jeg. 4. Trekkspillklubben spilte til dans på bryllupsfesten.

861. Det skal ikke så mye til for å underholdes! 2. Sankthansfeiring i Kragerøskjergården. 3. Solnedgang i Kragerøskjærgården. 4. Plaskebassenget har kommet opp, Fantorangen på svømmetrening…

871. Rastestopp ved klatretårnet. 2. Cupcakes til min svogers bryllup. 3. Vakre Miriam Elise som brudepike i sin tante og onkels bryllup. 4. Koste oss i bryllup i Fevik.

Hvordan har din juni vært?

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar