Miriam Elises outfit #1

Alle som har barn veit jo hvor moro det er å kjøpe barnetøy. Jeg elsker å sitte og se på alt det fine barnetøyet som finnes på nett, og det er mye morsommere å se på jentetøy til Miriam Elise enn å shoppe selv i butikker. Jeg har ikke tenkt å fylle bloggen med outfit-bilder av Miriam og «bruke henne» på den måten, men noen ganger finner jeg plagg som er så gode at det bare må deles.

114

Jeg har aldri likt fargen oransje. Aldri. Jeg kan ikke huske å ha eid et oransje klesplagg noen gang, og kan ikke tenke meg å kjøpe et oransje plagg heller. Men da jeg kom over dette settet til små jenter falt jeg helt pladask. Det er bittelitt stort nå (strl 92), men med strikk i beina og i livet gikk det så bra så. Deilig, luftig bomull og lett å bevege seg i. Settet er fra HM og finnes i mange ulike farger og mønstre. Er det ikke skjønt?

121

115

Har du noen favorittplagg til barna dine?

2 Comments:

  1. Så søt hun var 😀 Og man trenger ikke å ha egne barn for å gå amokk med sånt, elsker å shoppe til tantebarn haha

  2. Hehe, så herlig å høre =) Barnetøy er jo så skjønt!

Legg inn en kommentar