Brudepikekjole

Noen ganger bare bobler mammahjertet over av stolthet. 20. juni var en slik dag. Da var vi i bryllup og brudeparet ønsker Miriam Elise som brudepike. Hun er litt for lita til å klare å gå opp gangen før bruden og slikt, men pynta i hvit kjole og få være litt brudepike fikk hun lov til uansett.

33

Miriam Elise var blid som ei sol og showa rundt som bare det i kirka. Flere ganger måtte hun hentes ned igjen da hun sprang opp til brudeparet, men de bare lo. Og da presten kalte brudeparet fram til seg, sa han «og så kan noen andre få komme opp hit». Og med noen andre, mente han noen andre enn snuppa vår som satt så fint og dingla med med beina på alterringen.

Jeg tok en del bilder utenfor kirka av snuppa som vier hvor blid og energisk hun er, og mammahjertet bobler over av stolthet, så her kommer noen bilder.

29

31

Om noen lurer, er det DENNE kjolen hun har på seg.

3094
Er ikke Miriam Elise verdens vakreste lille prinsesse?

 

5 Comments:

  1. Skjønner veldig godt at du er stolt ja! Herlig liten prinsesse du har <3

  2. Takk =)
    Hun er selvfølgelig verdens herligste =)

Legg inn en kommentar