Namsskogan Familiepark

Da Simon var liten og familien hans kjørte nordover, stoppet de gjerne på Namsskogan Familiepark . Som jeg skreiv i inlegget «on the road» stoppet også vi her, og det var vikelig helt topp for både liten og stor.
131

Parken ligger i Nord-Trøndelag og har over 50 000 besøkende i året. Da vi var der på lørdag var det akkurat passe med folk, vi slapp lange køer! Det var veldig mange med barnevogner, så det var tydelig at parken passet selv for de minste barna.

132

Vi var heldige og kom rett før det var mating av rovdyra. Vi ble med på den 45 minutter lange turen, og fikk se ulv, gaupe, jerv og bjørn. Miriam syntes også det var veldig stas å se stor pus (gaupe) og bamse (bjørn). Blant de andre dyra var det elg, hjort, rev, ender, høns og ilder blant annet.

Skjermbilde 2015-07-14 kl. 19.09.36 Parken er jo også en aktivitetspark, der de fleste aktivitetene er beregna på de litt større barna. De hadde blant annet en klatrepark, bobbane, grillplasser, god mat (allergivennlig!!), slenge-seg-ut-line, minigård der man kunne gå inn til dyra og prøvesitte traktor, forestilling med parkens egen Rebella Hex og lekeplass for de minste. Der falt trampolina i smak!
135

134

Parken er absolutt å anbefale om du er i nærheten. Vi kosa oss i strålende solskinn i 4-5 timer, og det var tydelig at Miriam også kosa seg, for vi hadde ikke kjørt mange kilometerene videre i bilen før ho sov som en stein!

Skjermbilde 2015-07-14 kl. 19.10.37

Har du vært i Namsskogan Familiepark før?

5 Comments:

  1. Det der er barndomsminner!!! Var der et par ganger med noen vennefamilier da vi var små. Er mye morsomt i den parken 🙂 God ferie videre!

  2. Aldri vært der, gett! Men jeg må si at jeg digger t-skjorta til Simon! Skulle gjerne hatt en sånn selv:-)

  3. Så herlig! Like moro som voksen!
    Takk og i lige måde =)

  4. Hahaha, ja den er fantastisk! Simon hadde en periode der han avslutta så og si alle setninger med «hold på si», så søsknene hans fikk bestilt opp denna t-skjorta til han. Simon selv skjønte først ingenting da han fikk den – gjett om vi har noen gode bilder av det 😛 hehehehe

  5. Fantastisk! Det er jo som Wenche i Costa del Kongsvik eller han vaktmester Narvestad i Borettslaget. Herlig altså!

Legg inn en kommentar