Late dager på Lovund

Det er deilig med ferie! Nå har vi hatt noen late dager på øya alt, og heldigvis er det noen dager igjen. Vi har ikke vært helt heldige med været, med unntak av èn dag har det vært overskya og regn.

143

Jeg må bare vise dere noen bilder fra den siste strekka vi kjørte opp. Ikke så lenge eter Namsskogan Familiepark kom vi til Nordland fylke. Der ønsket denne flotte porten oss velkommen, og som da Simon var liten måtte også vi stoppe her for å ta et bilde.

129

Etter en natt i Mosjøen, der Simon bodde sine første leveår, reiste vi videre mot Mo (i Rana) hvor vi kikka oss litt omkring mens vi venta på ferga. På veien kjørte vi over Korgenfjellet, som hadde en utrolig utsikt! Fytti så flott det var oppå der, utsikt over mange fjelltopper, vi så isbreen Svartisen og ikke minst var det snø rett der vi var! Så jeg klatra nå ned skråningen, bare for å kunne lage snøballer i juli!

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 23.07.45

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 23.08.20

Siden vi kom dit på søndag, var det ikke mye åpent, men en leikeplass og en saftis hjalp. Tidigere har vi tatt hurtigbåten (6 timer…) fra Bodø, men med bilferga fra Stokkvågen tok det «bare» 2,5 time over havet for å komme fram til vakre Lovund.

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 23.09.14Hittil har vi bare hatt en dag med sol, men vi har kosa oss masse med familie, spilt kort og bygget lego. Miriam Elise er i hundre HELE dagen, så vi kjeder oss ikke! Det er ingen tvil om at hun er glad i oldemora si i hvertfall, tar henne i armen inn på kjøkkenet og sitter og spiser rosiner sammen!

Skjermbilde 2015-07-15 kl. 23.08.50

145

144

Har du vært i Nord-Norge før?

2 Comments:

  1. Det «høres» ut som dere har det kjempe fint på ferie! 🙂

    Ja, Lovund er veldig fint! 🙂

    Vi er på Dønna hver sommer (mannen er født og oppvokst der), og vi har vært på dagstur til Lovund flere ganger! For noen år siden gikk det en hurtigbåt fra kaja på Dønna over til Lovund. Veldig dumt at den ikke går lenger! Nå er det så tungvindt og komme seg dit fra Dønna.

    Fortsatt god ferie i Nord! 🙂 Håper det kommer litt godvær de neste dagene, for vi kjører oppover på Søndag! 🙂

  2. Så artig da!

    Vi har det supert, deilig å ha et slikt sted å feriere på om sommeren =)

Legg inn en kommentar