Fisketur, motorstopp og redningsbåt…

Tross litt dårlig vær på Lovund, fikk vi til en fisketur en kveld sjøen ikke var så høy. Mens Miriam Elise ble passet av sin farmor, dro jeg Simon, en fetter og ei kusine av han ut  båt. 162Som overskriften tilsier, kunne det jo ha gått bedre enn det gjorde,men vi hadde noen artige timer på sjøen sammen. Med ulltøy, fleecegenser og kjeledress, som Simons kusine så fint kalte «Lovunds bunad» reiste vi ut. Noe høye bølger ble det og vi testet ut flere fiskeplasser.

166Som alltid når vi fisker, konkurrerer jeg og Simon i størst fisk og flest fisk. Simon fikk størst, men jeg fikk flest. 3 sei og 3 torsk, men de var så små (nordnorsk målestokk…) at de heiv vi ut igjen.

165

167Da vi var kommet et godt stykke ut på havet, begynte motoren å tulle litt. Plutselig stoppa den opp, og der satt vi. Simons søskenbarn har selvfølgelig båtlappen og er mye mer vant med sjø enn oss, så han ringte bare foreldrene sine, som kom med sin båt som «redningsbåt» og taua oss inn, bare 3,5 time etter at vi reiste ut.  Men åh, så moro vi hadde det de timene!

På vei hjem:

161Er du glad i å fiske?

2 Comments:

  1. Så utrolig koselig! Båttur er så utrolig deilig! Motorstopp er jo aldri gøy, men dere fikk iallefall noen koselige timer sammen 😉

  2. Det var det, Line Merethe! Nei, er ikke det, men ble litt komiskt der vi satt 😛 Moro å fiske nord, større fisk enn i sør =)

Legg inn en kommentar