Jordbærdugnad

Hjemme hos oss kan jeg ikke huske sist gang vi kjøpte syltetøy fra butikken. Vi lager selv, eler får hjemmelaga av foreldrene våre. I år slang vi oss med på svigermors årlige jorbærsyltetøydugnad. Vi var tre familier som gjorde om fire kasser med deilige jordbær til nesten 25kg syltetøy!

107

Eunice var ansvarlig for å skylle bæra, Simon og svigerfar Rolf Inge renska, svigermor Tove kutta opp og blanda, jeg dokumenterte med kamera og Miriam Elise kvalitetssikra bæra ved å smake. På en time var all jobben gjort, så det gikk virkelig unna.

112

108

Om noen skulle lure på oppskrifta, blanda vi 1 kasse (12 kurver) med 1kg sukker og 1 pose certo frysepulver. Jeg og Simon kjøpte ei kasse som vi fikk laga nesten 6 kg syltetøy ut av, så nå har vi ei god stund!

111

109

110Pleier du å lage hjemmelaga syltetøy?

Legg inn en kommentar