Frukthage

I går kom vi hjem fra en nesten tre ukers tur til NordNorge. Vi kjørte bil i år, så da brukte vi noen dager opp og ned. Før vi dro ordna og styra vi i hagen. Vi laga jordbærhage og planta litt blåbær og rabarbra. Da vi kom hjem i går var det kommet fra masse frukt og bær. Jordbæra er allerede spist opp, jeg har laga ripsmuffins av hvite og røde rips, og i dag skal bringebæra høstes. Også blåbæra har vokst til og nye skudd på rabarbraen har skutt opp.

Det er så deilig med stor hage!

174

173

170

172

175

 

2 Comments:

  1. Så deilig med masse egne bær i hagen 🙂 Jeg skal plante masse bringebær. blåbær og jordbær neste år og muligens rips. Har et bed som er totalt ubrukt, så tror det kunne passet fint der 🙂

  2. Så lurt =) Deilig å kunne gå rett ut i hagen og bare plukke det man har lyst på =) Snuppa her eeeelsker det =)

Legg inn en kommentar