Ukens smoothie #5: skogsbær

Ny uke, ny smoothie! Vel hjemme fra ferie, og selv om været ikke har vist seg fra sin beste side smaker det fortsatt godt med en smoothie. Denne gangen har jeg laget med skogsbær og banan.

106

Denne gangen har jeg frosne skogsbær fra pose. Posen jeg brukte inneholder bjørnebær, blåbær, bringebær, rips og solbær.

103Ingredienser til 2 porsjoner:

– 1 stor banan – 100g frossen skogsbærblanding – 6 isbiter – 1/2 dl appelsinjuice –

104Ha alle ingrediensene i en blender og miks godt. Isbitene kan være litt harde å få knust, så det går ann å knuse dem litt på forhånd. Denne smoothien blir ganske tjukk, så du kan ha i mer appelsinjuice om du ønsker. Hell i fine glass og pynt med sugerør og evt strøssel (populært hos de små!).

Smoothien vi ikke drakk, frøys jeg til is, så de står i fryseren! 105Er ikke de sjokkrosa vinglassa mine stilige forresten?


106Hva er din favorittsmoothie?

Legg inn en kommentar