Blåbærlykke!

For en deilig dag det har vært! Sol og varme, badebassenget ble fylt og leik og moro med Miriam Elise. Jeg har fått høsta inn fra noen av bærbuskene vi har, og gleder meg til å lage syltetøy av det! Etter å ha plukka markjordbær, blåbær og villbringebær med Miriam og naboungene litt bortafor oss, fikk jeg så lyst til å plukke inn litt blåbær til å ha til frokost.

179Jeg tok med meg den nye bærpelleren og gikk ned i skogkanten bak huset vårt. Fra jeg tok på meg skoa i gangen og til jeg var inne igjen, tok det 8 minutter. Og vet du hvor mye jeg fikk plukket inn? Hele 250 g blåbær! På 8 minutter! Etter å ha renska og blanda med litt sukker, står det deilig blåbærsyltetøy i kjøleskapet og venter på å bli spist til frokost i morgen tidlig.

Mmmmmmmm!

176

177

178Pleier du å høste bær?

 

 

Legg inn en kommentar