Ny bloggplattform!

Da var bloggen flytta fra Familieprat til Nouw. Takket være god hjem fra en annen blogger, har bloggen nå blitt overflyttet og jeg skal altså fortsette blogginga her. Dette innlegget er mest en test for å bli kjent med bloggverktøyet og innleggsskrivinga, så kommer det mer etter hvert. Den gamle bloggen på Familieprat vil det ikke publisert mer på. For å få med seg de nye innleggene, kan dere følge meg på bloggens facebookside HER, eller på Instagram @monicabj92.

3 Comments:

  1. Håper du vil trives her ? Bare å hyle ut om du lurer på noe ??

  2. Takk for det =)
    takk for all hjelp med å flytte over, jeg fikk ikke til å legge inn link i innlegget som takk for hjelpen, men øvelse gjør mester ?

  3. Helt sant, snart skal du se du er en racer! ?

Legg inn en kommentar