Når det regner ute…

… er det fint å se en film inne! Da vi var i NordNorge, hadde vi noen kvelder, og for å få tiden til å gå så vi filmer. Den ene filmen vi så har jeg sett flere ganger, og den er så bra at dag tenkte jeg å tipse dere om den.

// I samarbeid med Netflix

«De urørlige» er en utrolig bra film. Den er morsom, trist og fengende. Og så er den basert på en sann historie! Jeg har som sagt sett den flere ganger alt, men synes den er like bra hver gang. Filmen hander om en rik mann som sitter i rullestol, og skal ansette en hjelpepleier. En ung tidligere kriminell søker jobben, bare for å få underskrift å at han har prøvd å skaffe seg jobb. Den lammede mannen velger å ansette den tidligere kriminelle, og det viser seg å være noe av det lureste han har gjort. Filmen har vunnet flere priser.

Har du sett denne filmen?

Legg inn en kommentar