Lørdagskos

I dag har det i grunn vært en fin lørdag. Flere timer aleine med Miriam ute der vi plukka villbringerbær til lunsj, skikkelig familietid på ettermiddagen i tillegg til å ha merka alle Miriams klær klart til barnehagestart! Dèt var litt av en jobb!

Simon har kjøpt nytt bord til Miriam Elise, skikkelig sittebenk med plass til mange små venner. Den ble bygget og testet for første gang i dag. Jeg baka deilige blåbærmuffins (oppskrift kommer i morgen) og sammen med is ble det en skikkelig koselig familiestund.

Nå er det tid for «Brasiliansk aften» her i heimen, med brasiliansk mat og drikke!

5 Comments:

 1. heisann, kos blogg du har. Mange fine oppskrifter.
  Men du … Synes du gir ungen din så mye sukkerholdige ting. Hun er jo så lita. Det er utrolig hvor fort de små venner seg til og faktisk blir avhengi av sukker. Har en bok om temaet skal finne tittelen.
  Go Lørdag .
  Hilsen Elisabeth

 2. Hei igjen.
  Boken heter ; Sukkerkok i hodet .
  Forfatter Berit Nordstrand
  Hilsen Elisabeth

 3. Takk for det =)
  Å, så kjedelig at jeg har gitt det inntrykket gjennom bloggen! Vi er nemlig ganske strenge (i forhold til en del andre med barn) når det gjelder sukker. At hun får noen bit av vår is, eller en halv muffins når vi spiser det (sjeldent) er ok, men lite ellers. Ikke sukkerholdig drikke og vanlig sunn mat.
  Takk for tips om bok, den så barnevennlig og artig ut! =)

 4. Hei igjen!
  Så fint da.
  Glad når foreldre har ett våkent blikk for det .
  Jeg jobber med unger, trist å se all sukker og tull og tøys unger får å spise . Boken til Berit Nordstrand bruker i den pedagogiske videreutdanning for førskolelærere. Anbefaler den til alle foreldre.
  Lykke til med resten av ditt liv. Synes og virker som om dere lever ett godt liv.
  Hilsen Elisabeth

 5. Ja, vi prøver å være bevisste på det. Tross alt vi som legger grunnlaget videre! Spennende, som lærerstudent selv synes jeg all lek/lesing om fører til læring er helt topp. Takk =)

Legg inn en kommentar