Glede er..

… å gå på markjordbærslang i egen i hage. Det er i hvert fall en stor glede for vesle Miriam Elise, som er veldig glad i frukt og bær. Helt siden markjordbæra ble modne for en måneds tid siden, har vi gått ute og plukka en del, og fortsatt er det en del igjen. Små barn, store gleder sier nå jeg!

Vi er så heldige å ha masse jordbær langs kanten av hagen, og her har både vi og nabobarna kosa oss mange ganger. Gleden var stor da Miriam Elise fikk et helt strå fylt med markjordbær – og tro meg – det gikk ikke lange tida før ei fornøyd lita frøken rakte meg et tomt, klissete strå og sa «meje» (mer).

Markjordbær ers ommer for meg. Markjorbær er smaken av hytta. Da vi var små, var jeg, søstra mi og det eldste søskenbarnet mitt og tømte hver tue i nærheten av hytta for markjordbær. Brødskive med markjordbærsyltetøy under partyteltet på hytta, det er sommer for meg.

Finn et strå og træ dom på 

Har du plukka markjordbær i år?

2 Comments:

  1. ja, hun er glad i det meste av bær… Rips, solbær, bringebær ?

  2. Ingen tvil =) Har ho fått solbær av dere nå? Kan ikke huske å ha gitt ho det ?

Legg inn en kommentar