Juli i bilder: Instagram

Nok en måned har flydd forbi, og snart er sommeren over! Håper på varme og solrike augustdager, så vi får kommet oss på stranda og nytt de siste feriedagene. Det er ikke lenge til skole, jobb og ikke minst barnehage starter opp!

Her er noen Instagramglimt fra juli som var, følg meg gjerne @moicabj92

1. Boller på Espastasjonen. 2. Traktor i Namsskogan Familiepark. 3. Jorbærsylting i Bø. 4. Innedag.

5. Snø i juli! 6. Velkommen til NordNorge – ved grensa til Nordland fylke. 7. Båttur. 8. Lovund.

9. Kråkebolle. 10. Skogsbærsmoothie. 11. Nøttefrie makroner med lemon curd. 12. På fisketur, vakre Lovundøya.

13. båttur. 14. Slenesedagene – grillmat til alle. 15. Regnvær og tegnetid. Fått mange fine tegninger fra snuppa. 16. Lille blidfisen.

17. On the road again… kjører hjem igjen fra NordNorge. 18. Plutselig en ekstra overnatting, da er det kjekt med nettv og strikketøy. 19. Traktorjenta vår, fant «Gråtass» på campingplassen. 20. Høsting av frukthagens bær.

21. Eventyrfbrikken med tante Hege. 22. Endelig nok sol til å få solt seg litt! 23. Selvplukka blåbær ble til verdens beste pålegg – blåbærsyltetøy! 24. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Ute og sklir i øs pøs regnvær.

Hvordan har din juli vært?

Legg inn en kommentar