Holmsbu Spa & Resort

For noen gode rolige dager det har vært! Jeg og Simon har hatt barnefri og tilbragt tre dager på Holmsbu Spahotell.

Til Simons bursdag i vår, fikk han gavekort på to overnattinger på dette hotellet av mine foreldre. I gavekortet hadde mamma festa en lapp der det stod «barnepass inkludert».  Så fra mandag til onsdag denna uka var vi på hotell. Å kunne reise vekk bare vi to noen dager for å slappe av og lade opp før den travle hverdagen inntar oss igjen, var utrolig godt! 

For et vakkert sted! Vi hadde hotellrom i hovedbygget, men stedet har også leiligheter, sjøboder og småhus man kan leie. Første dagen hadde vi strålende sol, og med sandstrand rett ved, utebasseng og restaurant midt i solen, passet det oss perfekt! Vi fikk testet både bassengene og boblebada flere dager mens vi var der. God (og allergivennlig) mat var det også der.

Dag to var det høljeregn, så jeg og Simon reiste inn til Drammen for noen timers bowling. Det er ikke ofte vi bowler, men det er utrolig moro når vi først gjør det! Konkurransemennesker som vi er, var det jo om å gjøre å vinne mest mulig. Selv om jeg vant flest poeng på ei runde, venstrehånds-omgangen og flest spill, vant Simon likevel med flest poeng totalt av 10 runder.

Perfekt opplading før hverdagen kommer tilbake, i virkelige flotte omgivelser!

Har du vært på kjæresteferie i år?

4 Comments:

  1. Spilte dere seriøst 10 runder?! Klarer aldri mer enn til fordi jeg får vondt i henda ?
    Men veldig deilig å koble av litt da ?

  2. Haha, ja vi spilte 10 runder. Jeg fikk faktisk brannsår på tommelen etter hullet i bowlingkula ? Vi hadde en venstrehåndsomgang innimellom for å slappe av i høyrehånda. Men det var veldig moro =)

  3. Åååh så härligt att va på spa! ?

  4. Det var det virkelig, Oslofru!

Legg inn en kommentar