Bursdagsfeiring

I går var det bursdagsfeiring, og bursdagsbarnet, jo det var meg. Jeg fylte 23 år den 7. august, og i går var det altså feiring med en del av familien.

Jeg er egentlig ikke glad i slike feiringer. I flere år har jeg fjerne fødselsdatoen fra facebook før dagen, og gjerne sperra veggen for kommentarer. Så når det først skal være familiefeiring, synes jeg det er greit å ha flest mulig der. Jeg feiret med min søster og mine foreldre forrige uke, og feiret med Simons familie i dag. Tacosuppe til middag og diverse kaker til dessert. Koselig med familiesammenkomster!

Er du glad i bursdagsfeiringer?

4 Comments:

 1. Takk for en fin blogg.
  Synes du er så naturlig og skjønn jente. Jenta di er utrolig lik på faren sin
  Hvorfor liker du ikke og feire burstag?
  Det er jo en gave å få bli eldre, en velsignelse å få utvidet tid med alle rundt en.
  Jeg lærte å tenke slik etter at jeg mistet en kjær venn i kreft. Min venn sa: du må nyte at du blir eldre at du får leve. Hvert år en velsignelse.
  Det er dette livet du har.
  Det at noen gjør stas på deg det er en gave. Tenk at du har noen som feirer livet sammen med deg.
  Heis ditt flagg Monica og nyt burstagen din.

  Så kaken til burstagen din. Hvilken rosa og hvit kake er det.?
  Du er bare rå på kaker.

  Hilsen en medvandrer ?

 2. Jeg liker bursdagen, men hater å være i fokus når gaver skal åpnes og sang synges. Elsker gaver, men hater å ikke vite hva det er? Nydelig kakebord – nok en gang??

 3. Hehe, ja er kanskje litt det det går på, litt sånn småflaut. Jeg har fått sååå mange fine gaver i år, er storfornøyd! Tusen takk, alt er selvbakt og allergivennlig =)

 4. Tusen takk for hyggelig kommentar =) Hehe, ja ho er lik sin far =) Tja, si det. Kanskje det blir litt vel mye oppmerksomhet på en gang? Og så er jeg litt sånn at de som trenger å vite at jeg har bursdag, de kan det alt, de trenge rikke se det på facebook ? Fine tanker du har der ja, det er sant!

  Tusen takk! Setter veldig pris på kommentarer og spørsmål rundt kaker – det er virkelig noe jeg ELSKER å holde på med! Her har jeg rett og slett lagt sukkerbrød med bringebærsyltetøy mellom på hverandre, 3 lag. Kremen rundt er marengskrem, og det rosa er knuste rosa pikekyss =)

Legg inn en kommentar