Ukens smoothie #8: Vannmelon og bringebær

For en deilig dag det har vært! Strålende solskinn, godt og varmt. Jeg og mi bestevenninne har tilbragt nesten hele dagen på stranda, og fått oppfriska brunfargen og samla noen fregner. Når varmen står på sånn, er det viktig å drikke masse, og denne smoothien er helt perfekt i varmt vær!

Dette blir sommerens siste smoothieoppskrift herfra. I dag får dere oppskriften på en smoothie med to av mine favorittingredienser. Det er lite som smaker bedre enn store, modne bringebær, og sammen med halvfrossen vannmelon smaker det helt fantastisk!

Til 2-3 porsjoner trenger du:

– ca 200 g halvfrossen vannmelon (jeg fryser de i biter, så tar jeg opp så mange jeg trenger) – 125 g bringebær –

Miks ingrediensene sammen i en blender, hell i glass, og server. Enklere blir det ikke! Smaken ble supergod, og Miriam Elise ble veldig glad da hun fikk (utvanna) smoothie som drikke til kveldsmaten sin!

Hva er din favorittsmoothie?

Legg inn en kommentar