I morgen er dagen…

…som jeg både gruer og gleder meg til. Jeg kan ikke tro det er i morgen alt.

Skummelt. Spennende. Begeistring. Morsomt. Nervepirrende. Nytt.

I morgen starter nemlig denne lille jenta i barnehage for aller første gang! Vi er heldige som har hatt muligheten til å ha ho hjemme i 19 måneder, men nå går dessverre ikke det lenger. Lille Miriam Elise har blitt stor jente, og er klar for nye utfordringer i barnehagen.

Barnehagesekk fikk hun i ettårsgave, nye klær er kjøpt inn og merket, og kjolen til morgendagen ligger framme. Vår lille prinsesse som både synger og danser, løper og leiker, prater og sjarmerer.

Det værste med at hun skal i barnehage, er ikke å la andre passe henne om dagen. For jeg veit at de hun er hos, er trygge, gode mennesker som har peiling på små barn. Det værste er å ikke være den første som ser hennes neste milepæl bli nådd. Det at noen andre enn jeg, mammaen, skal få oppleve første gang hun mestrer ditt og datt er litt skummelt.

Men, Miriam Elise, hun er blid som ei sol, sosial og elsker å leike med andre barn, så det er nok bare jeg som er så spent.

Flere mødre som har opplevd det sånn?…

10 Comments:

 1. Så spennende, men samtidig skummelt ja! Min lille jente på 16 mnd begynner neste mandag, og jeg er så spent!! Det går nok bra!? Lykke til!!

 2. Stor dag for dere i morgen. Riktig lykke til, Miriam Elise ?

 3. Takk =) Jeg tror vi mødrene kjenner mer på det enn barna (og fedrene ? )

 4. Jeg var drit nervøs da Wilhelm skulle begynne. Dag en går kjempe bra. Leke sammen med han og de andre barna en stund så drar vi der i fra sammen. Dag to var litt mer spennende. Da skulle vi leke litt, så skulle barnehage "tantene" legge han og jeg komme når de ringte og sa han hadde våknet. Ingen problemer det heller. Dag tre skulle vi levere på "vanlig" måte, der jeg skulle dra. Jeg var stålsatt på tårer og en gutt som ikke ville at mamma skulle dra. Men neida. Vi kom i barnehagen. Han strekte armer mot de ansatte og la på sprang inn til de andre barna! Og hadde knapt tid til å si skikkelig hadet til mamma! Jeg stod i garderoben temmelig forskanset, men fikk meg en liten klem før jeg dro. Det gikk mye, mye bedre enn jeg hadde forberedt meg på!?
  Lykke til ?

 5. Oi om tiden flyr! Wow… spesiell dag for dere i morgen, da <3 Lykke til! ? <3

 6. Så godt å høre slike historier! Da er det kanskje ikke sååå mye å grue seg for =) Her er det tre innkjøringsdager.

 7. Tida flyr ja! Tusen takk =)

 8. Huff, det er nesten verre å sende dem i barnehagen enn på skolen, for da er det liksom første gangen. Men du, ikke tenk på det med å gå glipp av første gang dem gjør ting, for det er du som er der og opplever det når de gjør det igjen og igjen etterpå <3
  Håper dere får en fin opplevelse i dag!

 9. Det har du rett i det =) Det gikk heldigvis helt strålende =)

Legg inn en kommentar