Hytta

Sommeren er snart over, og heldigvis rakk vi å få med oss en tur på hytta i år! Det har vært travelt i sommer, hit og dit, og her og der. Men hytta, dèt er sommer for meg!

Hytta ligger like ved sjøen, med flotte svaberg og masse fisk i sjøen. helt perfekt spør du meg, å ligge på fjellet og sole seg, varm sol, lett vind, måkeskrik og lukt av sjø. Helt perfekt spør du meg.

Her har jeg alle mine beste sommerminner fra. Krabbefiske i fjæra. Min første fisk. Båtturer. bading. Sjøsprut på fjellet. Leik med søskenbarna mine. Lyse etter krabber. Grillmat. Bærplukking. Familie.

Bedre blir det ikke!

Hytta er Farmors, så her er tanter, onkler, fettere og kusiner. Hytta er sånn jeg mener ei hytte skal være; Lita, litt lavt under taket, små rom med køyesenger, snurredass og bare innlagt kaldt vann.

I fjor fant vi rett og slett ikke tid til å ta turen ut, men i år fikk vi en dag der ute. Kusina mi på åtte år var der, og dere kan tro det var stor stas for Miriam! Matilde hadde fanta småkrabber, sjøstjerner og småfisk, og viste og lærte Miriam det som var å vite om dem.

Vi er heldige som har et så fint sted å reise på ferie til om sommeren!

Legg inn en kommentar