Barnehagejente!

Tenk det, lille store Miriam Elise har vært barnehagejente i tre dager nå! De første dagene har gått over all forventing, selv med en dag mindre enn det det er lagt opp til. Jeg er både stolt og rørt, synes det er litt skummelt, men synes også de er stas med ei stor jente! Og ikke minst stortrives hun selv, og det er jo det viktigste!

Første dag var både jeg og Simon med. Miriam var så blid og fornøyd i ny kjole og ne sko, og vill verken bli båret eller holdt under oppholdet. Det var bare rett inn og leike med alt og alle. Helt supert å se at hun fant seg så til rette, så da dag 2 kom, var jeg der bare en times tid før jeg reiste hjem. Da Miriam ga meg hadekos og vinka hadet uten en mine, kjente jeg en klump i halsen. Store jenta, helt alene i barnehagen!

heldigvis gikk alt strålende, og også i dag, som jeg måtte av gårde til første skoledag hadde alt gått supert. Ikke noe sutring på noe tidspunkt, bare leika og kosa seg, ho ville ikke hjem en gang!

Lille store Miriam Elise min <3

Legg inn en kommentar