Dyreparken 2015

For en fantastisk dag vi hadde i går! Jeg, Simon, Miriam Elise, mamma og søstra mi Hege reiste ned på morgenen og kosa oss hele dagen. Snilleste Malin ga meg nemlig 4 fribilletter, og det er vi veldig, veldig takknemmlige for! Vi var en tur i dyreparken i fjor også, men da fikk ikke Miriam Elise så mye ut av det. I år derimot var det ingen tvil om at hun kosa seg!

Vi så på dyr, etterligna apekatter, så på «maaaaau» («mjau», tiger), kjørte traktor på skinne, barnetog, klappa geit og esel. Selvfølgelig var vi innom i Kardemomme by der vi så «broombroom» (trikken) og trikkemannen som sang. Og spiste deilige boller fra bakeriet. Tommel opp for glutenfritt alternativ til Simon!

Noe av det jeg kanskje likte best, var å ta selveste Kaptein Sabeltanns skute, Den Sorte Dame. Da jeg var lita av vi i Dyreparken nesten hvert år, og det var moro å ta denna skuta igjen. Vi skjøt med kanoner på «Grevinnen», og en utrolig flink pirat ombord fortalte og sang.

Ikke nok med det, ei jeg gikk med på musikklinja jobber som pirat i Dyreparken om sommeren, og av henne fikk Miriam Elise en gullmynt på vegne av Kaptein Sabeltann.

Tivoli er tivoli, enten man er liten eller stor! Her kosa vi oss lenge, Miriam Elise fikk kjøre bil og ikke minst vant Simon en stooooor Peppa Gris til henne. Sjekk det gliset! Tilsammen endte hun opp med 6 bamser, vunnet av både mamma, Hege og Simon. Ja, og så kjørte hun karusell med mormor, men hvem som kosa seg mest er ikke godt å si. Jeg og Simon holdt oss til Tømmerrenna.

Jeg blir aldri for stor for Dyreparken. Det er like moro hvert år vi reiser ned, og nå etter at Miriam Elise kom til verden ser jeg parken gjennom hennes øyne. Dèt er herlig!

Har du vært i Dyreparken i Kristiansand før?

Legg inn en kommentar